Català
Español
English
Guinovart va interpretar Chopin, Poulenc i Montsalvatge

 

AMICS DEL LICEU

 

Proposem una nova activitat per als nostres socis: Audicions íntimes, un cicle de concerts de cambra, comentats i amb diàleg amb els músics, presentats i moderats pel musicòleg i crític musical Xavier Chavarria. Els concerts estaran protagonitzats per músics professionals i experimentats, amb una gran capacitat comunicativa i amb ganes d'establir una conversa amb els oients.

 

És, doncs, molt més que un concert, l'oportunitat de compartir amb els músics la seva vivència personal, les intimitats de la interpretació i els secrets de les obres que interpretaran.

Per al primer concert, tindrem l'honor de comptar amb la presència d'Albert Guinovart que ens interpretarà diverses peces de Xavier Montsalvatge i Francis Poulenc, recentment d'actualitat en ocasió de les darreres representacions d'Una voce in off i La voix humaine al Liceu. El programa del concert també inclourà obres de Chopin, en les quals es percep molta influència del bel canto, i també peces de producció pròpia que li donaran l'oportunitat de parlar-ne com a intèrpret i com a creador.

 

Preu per a socis: 15€

Preu per a no socis: 18€

 

Dijous 19 de febrer a les 19.30h

Sala del Cor del Gran Teatre del Liceu

(entrada per la Rambla, 51-59)

 

 

tornar
© Montsalvatge 2011. Tots els drets reservats. - Crèdits